Sport

Imanol Alguacil, nemulțumit de arbitraj după eliminarea Real Sociedad din Cupa Spaniei


Antrenorul echipei Real Sociedad, Imanol Alguacil, a fost nemulţumit de arbitraj, după eliminarea formaţiei sale din semifinalele Cupei Spaniei, în urma remizei de marţi de pe terenul lui Real Madrid (4-4), scrie news.ro.

Învinşi acasă cu 1-0 în prima manşă, spaniolii au întors rezultatul în retur, conducând cu 1-3 cu zece minute înainte de final. Real a revenit însă mai întâi prin Jude Bellingham (2-3, 82), apoi prin lovitura de cap a lui Aurélien Tchouaméni (3-3, 86) din corner.

Şi potrivit antrenorului basc, golul nu a fost valabil deoarece Kylian Mbappé a fost în ofsaid în acţiunea care a dus la corner. „Este ofsad, şi este întotdeauna semnalizat”, s-a plâns el după meci. „Nu ştiu de ce nu a fost de data asta… Real Madrid este o echipă mare şi nu are nevoie de niciun ajutor. Este foarte clar că golul nu ar fi fost acordat dacă s-ar fi întâmplat în cealaltă zonă a terenului”.

În ciuda acestui fapt, Real Sociedad a reuşit să obţină prelungirile prin golul lui Mikel Oyarzabal (3-4, 90+3). Dar totul s-a prăbuşit cu cinci minute până la loviturile de departajare, când Antonio Rüdiger a marcat golul victoriei în urma unui corner, de data aceasta valabil (115).

„Nopţile istorice rămân în memoria ta dacă ajungi în finală, dar aceasta va rămâne în inima mea”, a declarat Imanol Alguacil după meci.

Real Madrid va înfrunta în finală învingătoarea din manşa a doua a semifinalei dintre Atlético Madrid şi FC Barcelona, la puţin peste o lună după o primă manşă nebună (4-4).




Sursa

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button